Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

TO MISS WORLD MODEL ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΠΕΜΠΤΗ 27 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ CLUB RICH, ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

To Miss World Model, o διεθνής  διαγωνισμός ομορφιάς, με το μεγάλο κύρος,  θα γίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας την Πέμπτη 27 Μαίου στο club RICH,  στο Ν. Ηράκλειο.
Ο διαγωνισμός  πραγματοποιείται με την συμμετοχή υποψηφίων  απ΄ όλη την Ελλάδα, ανεξάρτητα από καταγωγή.
Από τις υποψήφιες θα επιλεγούν οι τρεις πρώτες και θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς.
Η Αμαντίν Χατζηθωμά νικήτρια του “Μiss Εurope Face” τέθηκε επικεφαλής του αγώνα κατά των ναρκωτικών σε όλη την Ευρώπη.
Η Αμαντίν  εκπροσώπησε τη χώρα μας στο «Miss Europe Beauty Contest 2002» που έγινε στην Βαρσοβία και αναδείχτηκε πρώτη κατακτώντας τον τίτλο «Miss Europe»!
Στον Μεγάλο Τελικό του “ Miss World Model ” την Κριτική Επιτροπή θα αποτελούν γνωστά ονόματα από τον χώρο της μόδας και της τέχνης  ενώ την στέψη της νικήτριας θα κάνει η ΕΙΡΗΝΗ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ (φωτό), νικήτρια του διαγωνισμού «Model of The World».
Συντονιστής και παρουσιαστής της βραδιάς ο  Κώστας Βενετσάνος.   Μαζί του η τηλεπαρουσιαστρια Κατερίνα Τσέλη που έχει διακριθεί στο «Miss Europe Face».
Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς το LASER Touch, ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ LASER και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, Πλαστικής ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ που οδηγούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας.

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Η κόρη του Πρέλιεβιτς πάει για Σταρ Ελλάς


Η κόρη του κορυφαίου μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλιεβιτς «κατεβαίνει» στην αρένα της ομορφιάς και πάει για... τρίποντο! H 20χρονη μελαχρινή καλλονή Αννα Πρέλιεβιτς είναι υποψήφια στον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1 για την ανάδειξη των φετινών Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ.

Η Αννα έχει πάρει πτυχίο στο Λονδίνο, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Χαμηλών τόνων, ιδιαίτερα ευγενική και με χιούμορ, ενδιαφέρεται για καριέρα στη showbiz, στο μόντελινγκ και βέβαια τα media! Μιλάει άπταιστα τέσσερις γλώσσες (σερβικά, αγγλικά, ελληνικά και ιταλικά), θαυμάζει τον πατέρα της και τον συμβουλεύεται για τα πάντα. Ο Μπάνε Πρέλιεβιτς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το '86 στον Ερυθρό Αστέρα, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Το 1988 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ στον οποίο αγωνίστηκε τα επόμενα οκτώ χρόνια, έχοντας στο μεταξύ αποκτήσει και την ελληνική υπηκοότητα. Με τον ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης το 1991, το Κύπελλο Κόρατς το 1994, το Πρωτάθλημα Ελλάδας το 1992 καθώς και το Κύπελλο Ελλάδας το 1995.

Και μπορεί οι κόρες του να μην έχουν καμία σχέση με το μπάσκετ, ωστόσο και εκείνες είχαν αδυναμία στον αθλητισμό. Παλαιότερα, επί επτά συναπτά έτη η όμορφη Αννα είχε ασχοληθεί με το καλλιτεχνικό πατινάζ. Εξ ου και το καλλίγραμμο κορμί της. Οπως εξάλλου και η αδελφή της. Ο λόγος για τη 18χρονη Τέα που σπουδάζει στο Λονδίνο χρηματοοικονομικά. Αν και εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, οι δύο αδελφές είναι πολύ αγαπημένες μεταξύ τους και διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις. Ο πατέρας των κοριτσιών πάντα στηρίζει τις επιλογές τους και στέκεται στο πλευρό τους. Οταν η Αννα του είπε ότι θέλει να τεστάρει τις δυνάμεις της στα καλλιστεία, δεν της είπε «όχι». Ηξερε ότι η κόρη του το ήθελε πολύ και έτσι την υποστήριξε. Ο ίδιος έχει κερδίσει πέντε τίτλους και τώρα, το καμάρι του πάει για το grand prix στην ομορφιά!

ΣAΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΙΕΚ ΔΟΜΗ Πρακτική άσκηση σπουδαστών κομμωτικής σε κομμωτήρια

Η σχολή  Κομμωτικής Τέχνης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο  της τροποποίησης του οδηγού κατάρτισης για την ειδικότητα «Κομμωτής  – Τεχνικός Περιποίησης Κόμης» από τον Ο.Ε.Ε.Κ., προστίθεται νέο μάθημα με την ονομασία «Πρακτική Άσκηση», για πέντε ώρες εβδομαδιαίως σε όλα τα εξάμηνα σπουδών (Α’ Β’ Γ’ Δ’), οι οποίες θα πραγματοποιούνται σε επαγγελματικούς χώρους κομμωτηρίων. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η προβλεπόμενη άσκηση, δεν δημιουργεί καμία εργοδοτική ή άλλης φύσης υποχρέωση, στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια, εφόσον αποτελεί εγκεκριμένο μέρος της διαδικασίας της κατάρτισης.
Το ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση  σε όλα τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια, αλλά και σε όσα επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011, προκειμένου να επικοινωνήσουν με τις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Περισσότερες πληροφορίες: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840552, υπεύθυνη κα Θ. Οικονόμου.

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Τα κοριτσια των Playmate με εσωρουχα

Λίγο πριν τις 23:00 άρχισαν οι καυτές εμφανίσεις στα Playmate 2010.

Ήταν η στιγμή που ένα μετά το άλλο τα κορίτσια που συμμετέχουν στο διαγωνισμό  ανέβηκαν στην πασαρέλα, όχι με τις τουαλέτες όπως στην πρώτη εμφάνιση, αλλά με πιο ελαφρά ενδυμασία.

Φορώντας  διάφανα εσώρουχα,  οι δώδεκα υποψήφιες ανέβασαν τη θερμοκρασία στα ύψη, απογειώνοντας παράλληλα και το ενδιαφέρον κοινού και κριτών.

Η εμφάνιση των Playmate με τουαλέτες που κόβουν την ανάσα!

Χαλαρά ξεκίνησε η βραδιά των Playmate!!!

Τα κορίτσια εμφανίστηκαν με super sexy τουαλέτες, δια χειρός Πάνου Ζήνα που αναδείκνυαν τα ατελείωτα πόδια τους και το υπέροχο μπούστο τους!

Μάλιστα η Χριστίνα Λαμπίρη, που κατάλαβε ότι η θερμοκρασία άρχισε να ανεβαίνει, συμβούλεψε τους παρευρισκόμενους να είναι ψύχραιμοι γιατί αυτή η εμφάνιση είναι η πιο… light της βραδιάς!!!

Όπως… «προειδοποίησε» θα ακολουθήσουν καυτές εμφανίσεις με μαγιό και εσώρουχα παρακαλώ και τότε θα κοπεί σε όλους η ανάσα!!!

Δείτε την εμφάνιση των 12 φιναλίστ με τις τουαλέτες…

Ξεκίνησε η λαμπερή βραδιά των Playmate!


Ξεκίνησε η λαμπερή βραδιά των Playmate 2010 στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός!!!

Οι χορευτές του Κάρολι Βάμος έκαναν την έναρξη με δύο εντυπωσιακά χορευτικά, ενώ αμέσως μετά εμφανίστηκε η παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη, με super μαύρη, μακριά τουαλέτα, συνοδευόμενη από δύο καλλίγραμμους… μαύρους αγγέλους!!!

Η Χριστίνα Λαμπίρη μας έδειξε και τις χορευτικές τις ικανότητες, χορεύοντας με τους αγγέλους της, κλέβοντας τις εντυπώσεις, αν και όπως είπε η ίδια δεν το έχει ξανακάνει αυτό μπροστά στην κάμερα.

Απέσπασε έτσι ζεστό χειροκρότημα και σήμανε την έναρξη της βραδιάς.

Στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού συμμετέχουν οι: Κατερίνα Στικούδη, Γιάννης Σπαλιάρας, Βάνα Μπάρμπα, Σπύρος Πώρος, Μαρία Σταματέρη, Πάνος Ζήνας, η Playmate Κροατίας Μάγια Μοράλες, ο διευθυντής του Playboy, Κωνσταντίνος Τσίτσας, η πρόεδρος των MediΠΡΙΝΟΥ Ρία Πρίνου και ο εκπρόσωπος των MED, Χρήστος Χατζηβασιλείου.

Αφού λοιπόν η Χριστίνα Λαμπίρη καλωσόρισε τα μέλη της κριτικής επιτροπής άρχισε να μας συστήνει τις υποψήφιες Playmate, οι οποίες βγήκαν μία, μία φορώντας super sexy δημιουργίες του Πάνου Ζήνα, που αναδείκνυαν τα υπέροχα σώματά τους!!!!

Η βραδιά είναι μακριά… Άραγε ποια θα είναι η… βασίλισσα των Playmate;

Δείτε την έναρξη της βραδιάς με το χορό της Χριστίνας Λαμπίρη.

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Κατερίνα Μανάβη: Τάραξε τα νερά της showbiz

Εχει κάνει φωτογραφήσεις για πολλά περιοδικά μόδας και εμφανίσεις σε διάφορα fashion shows. Λατρεύει τη μουσική, με την οποία έχει επίσης ασχοληθεί. Μελλοντικά φιλοδοξεί να ταράξει τα νερά της showbiz με μία δική της επιχείρηση.
Μια φορά κι έναν καιρό: Γεννήθηκε μια ωραία κοπέλα που αποφάσισε να ασχοληθεί με τον θαυμαστό κόσμο του μόντελινγκ. Η απόφασή της φαίνεται ότι την οδήγησε να κάνει μια πολύ καλή αρχή στον χώρο της showbiz.
Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Εχει κάνει σπουδές στη μουσική και είναι αισθητικός. Από γλώσσες, μιλάει πολύ καλά αγγλικά.
Παρθενική εμφάνιση: Μία φωτογράφηση που είχε κάνει για γνωστή εταιρεία υποδημάτων. Θυμάται όταν πρωτοαντίκρισε τον εαυτό της σε αφίσες στους δρόμους ότι της φαινόταν πολύ περίεργο.
Φιλοδοξίες: Εχει σκοπό να κάνει δική της επιχείρηση στον χώρο της ομορφιάς. Αλλά μέχρι τότε θα ασχολείται με το μόντελινγκ, γιατί της αρέσει πολύ η δουλειά της.

Στιγμή αδυναμίας: Τα ανίψια της! Γενικότερα πάντως δεν είναι εύκολος τύπος. Δεν ανοίγεται στους γύρω της. Πιστεύει όμως ότι τα ανίψια της μπορούν να την κάνουν πραγματικά ό,τι θέλουν!
Κολλημένη με... τη Θεσσαλονίκη. Είναι η αγαπημένη της πόλη, όπου τρελαίνεται να βγαίνει έξω.
Συχνάζει: Στο κέντρο για καφέ. Δεν έχει συγκεκριμένο στέκι. Ανάλογα με την παρέα, πάει παντού. Από κέντρο μέχρι βόρεια προάστια και φυσικά, τώρα που καλοκαιριάζει, στην παραλιακή.
Ο ιδανικός άντρας: Πρέπει να είναι οπωσδήποτε δυναμικός. Αν μιλάμε για μελαχρινό και με χιούμορ, ακόμα καλύτερα!


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010


Το περιοδικό Square διοργανώνει casting για το κορίτσι του εξωφύλλου (cover girl). 

Για συμμετοχή, αποστείλατε φωτογραφία, τηλέφωνο και ένα σύντομο βιογραφικό στοinfo@square.gr 

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΚαλλιστεIα απεIρου κAλους!


Κάθε άλλο παρά αναλογίες για καλλιστεία είχαν τα κορίτσια που πήραν μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς στη Θεσσαλονίκη για τον τίτλο της «μις Αμπελόκηποι»!

Με την κυτταρίτιδα να πρωταγωνιστεί και το περπάτημα άστα να πάνε, οι διαγωνιζόμενες περπάτησαν στην πασαρέλα και μας έπιασε... τρέλα.

Όχι επειδή είδαμε κάτι θεαματικό, αλλά επειδή μόνο για γέλια ήταν οι σκηνές των καλλιστείων: στο κατέβασμα της σκάλας υπήρχε βοήθεια, με τα δωδεκάποντα μόνο περπάτημα δεν είδαμε, ενώ τα ρούχα ήταν για... τα πανηγύρια!

Όσο για τα κορίτσια;

Δεν λέμε, όλα φιλόδοξα ήταν: μόντελινγκ, παρουσίαση και... θεατρικό σανίδι είναι μέσα στις επιδιώξεις τους!


Δείτε τα καλλιστεία απείρου κάλους...

To Miss Internet Face, o μεγάλος διαδικτυακός διαγωνισμός ομορφιάς θα γίνει τηνΤετάρτη 12 Μαίου στις 8 μ.μ. στην Αθήνα, όπου η αρχαία ιστορία συναντά τη ζωντάνια μιας από τις πιο συναρπαστικές πόλεις της Ευρώπη.
Η θρυλική ελληνική φιλοξενία συμπληρώνει τη φήμη του Meliá Αθήνας του ξενοδοχείου που επιλέχτηκε για να γίνει o διαγωνισμός με την συμμετοχή υποψηφίων απ΄ όλη την Ελλάδα, ανεξάρτητα από καταγωγή.
Τις υποψήφιες γνωρίζει το κοινό στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.missinternetface.blogspot.com και η ψηφοφορία που έγινε σε αυτό που θα αποτελέσει και το 50% της βαθμολογίας τους, μια και το άλλο 50% θα το αποφασίσει η επιτροπή.
Ήδη έχουν ψηφίσει στον διαγωνισμό άτομα από 49 χώρες και 193 πόλεις εκατοντάδες άτομα από την Ελλάδα, από την Πολωνία, από τις ΗΠΑ, από την Μεγ. Βρετανία, από την Κύπρο, από την Γερμανία, την.. Ινδονησία, την Γαλλία, το Βέλγιο, την Ρωσία, το… Ιράν, και άλλες σε ΟΛΟ τον κόσμο. Εννέα υποψήφιες διεκδικούν ένα κορυφαίο τίτλο. Στον διαγωνισμό Miss Internet Face που έγινε πριν λίγες μέρες στο FLOCAFE στο Ίλιον, επιλέχτηκαν οι 9 υποψήφιες.
Το internet γίνεται , πλέον, ο «καθρέπτης» της ομορφιάς τους και μέσα από μια μεγάλη ψηφοφορία που κράτησε 3 μήνες , θα επιλεγούν οι τρεις πρώτες και θα εκπροσωπήσπουν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς.
To LASER TOUCH  θα προσφέρει ένα άγγιγμα ομορφιάς σε όλες τις υποψήφιες με εφφαρμογές LASER στη δερματολογία και στην Αισθητική πλαστική χειρουργική. Το ιδανικό της Ομορφιάς γίνεται πραγματικότητα στο LASER touch.
Τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς οδηγούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας. Το LASER touch είναι ένα εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο ομορφιάς που δημιουργήθηκε για να καλύψει αυτή την ανάγκη. Χάρη στο έμπειρο επιτελείο πλαστικών χειρουργών και δερματολόγων και στον εξοπλισμό του με ό,τι πιο καινοτόμο έχει να επιδείξει η σύγχρονη τεχνολογία Laser, παρέχει λύσεις και εξασφαλίζει με ασφάλεια τα επιθυμητά αισθητικά αποτελέσματα.
Η φιλοσοφία του LASER touch είναι σταθερά επικεντρωμένη στον άνθρωπο. Τα σημεία-κλειδιά που χαρακτηρίζουν τον τρόπο λειτουργίας του είναι η ειλικρίνεια στην ενημέρωση, η σωστή διάγνωση, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και η αποτελεσματικότητα σε κάθε αισθητική ατέλεια.
Είναι τα ίδια σημεία-κλειδιά που οδήγησαν το LASER touch να θεωρείται σήμερα ένα από τα κορυφαία Ιατρικά Κέντρα Laser στη χώρα μας.  LASER touch Βεντήρη 7 (Hilton), 115 28 Αθήνα Τηλ.: 210 7294440, Fax: 210 7294442 e-mail: lasertouch@lasertouch.gr

Κυριακή 9 Μαΐου 2010


Ετοιμάζονται Το Miss Mediterranean Και Το Miss Cretan Beauty

Η εταιρεία DEAL διοργανώνει άλλους δυο διαγωνισμούς ομορφιάς με παγκόσμια εμβέλεια για να εκλέξει τις εκπροσώπους μας στις αντίστοιχες διεθνείς διοργανώσεις.

Η DEAL προτίθεται να παρουσιάσει μέχρι 10 Ιουλίου τους διαγωνισμούς ομορφιάς Miss  Mediterranean  και  Miss Cretan Beauty.


Και οι δύο διαγωνισμοί είναι ενταγμένοι στο Μiss Europe Face, που είναι ο μοναδικός Παννελήνιος διαγωνισμός για την ανάδειξη επαγγελματικών μοντέλων, που πραγματοποιείται για 23η συνεχή χρονιά, είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ που δίνεται σε εκατοντάδες κορίτσια απ΄’όλη την Ελλάδα να σταδιοδρομήσουν σαν επαγγελματίες μοντέλα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Playmates 2010 - Γνωρίστε τις υποψήφιες



Γνωρίστε τις υποψήφιες..

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΩΜΑΝΟΥ
Είναι 24 χρονών και κατάγεται από τη Ρουμανία. Ήρθε στην Ελλάδα πριν αρκετά χρόνια για να χάρη ενός τρελού έρωτα μ’ έναν συμπατριώτη μας. Ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ ενώ για χάρη της συμμετοχής της στο διαγωνισμό Playmate ανέβαλε το ταξίδι της στην Αμερική όπου είχε σχεδιάσει να παρακολουθήσει σεμινάρια στο California Super Bike School, αφού έχει πάθος με τις αγωνιστικές μηχανές.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΩΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
Είναι 20 χρονών, γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει κατά το ήμισυ ρωσικές ρίζες. Παράλληλα με τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα σπουδάζει υποκριτική στο Θέατρο των Αλλαγών. Δηλώνει γοητευμένη από τον χώρο της τηλεόρασης με τον οποίο δεν αποκλείει να ασχοληθεί στο μέλλον. Το καλλίγραμμο σώμα της, είναι αποτέλεσμα της πολυετούς ενασχόλησης με την πυγμαχία, το άλμα επί κοντώ αλλά και τον επαγγελματικό χορό. Προσγειωμένη και απαιτητική, θέλει να βασίζεται στα πόδια της, ενώ αποκαλύπτει ότι αδιαφορεί για τα υλικά αγαθά.

ΑΜΑΝΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑΝΟΥ
Είναι 19 ετών, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη ενώ το τελευταίο διάστημα κατοικεί στην Αθήνα. Παράλληλα με το μόντελινγκ συνεχίζει τις σπουδές της στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου. Λάτρης των σπορ και ιδιαίτερα του χειμερινού σκι και του snowboard, στο οποίο διαπρέπει, αναζητά στιγμές που θα την κάνουν να ζει ελεύθερα και μακριά από τα καθιερωμένα. Πιστεύει πως με η συμμετοχή της στα Playmate θα ανοίξει τις πόρτες στον λαμπερό κόσμο της μόδας.

ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Είναι 23 ετών, γεννήθηκε στην Τσεχία και τα τελευταία πέντε χρόνια ζει στην Αθήνα. Η μεγάλη αγάπη της ζωής της είναι ο χορός με τον οποίο ασχολείται επαγγελματικά από μικρή. Πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στα Playmate γιατί ήταν μια φαντασίωση που ήθελε να κάνει πραγματικότητα. Αυτή την εποχή δηλώνει ελεύθερη και ωραία, αλλά έτοιμη να ζήσει έναν παράφορο έρωτα. Χόμπι της η γυμναστική και η κολύμβηση.

ΑΝΔΡΕΑΝΗ ΤΣΑΦΟΥ
Είναι 22 ετών, έχει ύψος 1.80 και κατάγεται από την Καλαμάτα. Σπουδάζει νοσηλευτική στο ΤΕΙ Αθήνας αλλά ο χώρος του μόντελινγκ αποτελεί το μεγάλο της πάθος και το μοναδικό της ενδιαφέρον. Δηλώνει τελειομανής, φιλόδοξη και αυστηρή επαγγελματίας. Ονειρεύεται να γίνει μοντέλο της Victoria’s Secret, αφού οι αναλογίες της το επιτρέπουν. Είναι οπαδός της ΑΕΚ, λατρεύει τα παπούτσια και τους λάτιν χορούς.

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΞΕΝΟΥ
Eίναι 22 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπουδάζει ενδυματολόγος-σχεδιάστρια μόδας αλλά προς το παρόν ο χώρος του μόντελινγκ είναι η αυστηρή προτεραιότητά της. Σαν χαρακτήρας δηλώνει παρορμητική, κυκλοθυμική, ευαίσθητη αλλά και πολύ πεισματάρα. Τα δυο τελευταία χρόνια ασχολείται με το kick boxing ενώ φετίχ της είναι τα χρυσά κοσμήματα.

ΗΡΑ ΜΕΛΗ
Είναι 20 ετών, έχει ύψος 1.73 και κατάγεται από την Κω. Ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και αναζητά νέες ευκαιρίες στον χώρο. Ως φανατική οπαδός του Παναθηναϊκού πηγαίνει συχνά στο γήπεδο και δεν διστάζει να πανηγυρίζει με τις επιδόσεις της ομάδας της. Σε γενικές γραμμές, δηλώνει ήρεμο πνεύμα, αλλά με συγκεκριμένα όρια και μεγάλη αδυναμία στα εσώρουχα. Ονειρεύεται μια ζωή γεμάτη ταξίδια.

ΚΑΤΙΑ ΔΕΔΕ
Είναι 22 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα και σπουδάζει Γραφιστική στο ΤΕΙ Αθηνών. Ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και ονειρεύεται μια μεγάλη καριέρα στις πασαρέλες του εξωτερικού. Δηλώνει πειθαρχημένη και παθιασμένη με τη δουλειά της. Είναι μανιώδης...συλλέκτης μαγιό, ενώ χόμπι της είναι η ζωγραφική, το σκι και το snowboard.

ΑΡΕΤΗ ΣΠΑΝΟΥ
Είναι 19 ετών, η μητέρα της είναι από την Ταϊλάνδη και ο πατέρας της από την Τρίπολη. Τα πρωινά εργάζεται ως ναυαγοσώστρια στην πισίνα παραλιακού club, ενώ τα βράδια ομορφαίνει την υποδοχή του μεγάλου αθηναϊκού club. Με τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό στοχεύει στην αναγνωρισιμότητα και σε νέες ευκαιρίες στον χώρο του μόντελινγκ. Χόμπι της το Tang Soo Do και το βόλεϊ, ενώ φετίχ της τα τατουάζ και τα ακριβά παπούτσια.

ΕΙΡΗΝΗ ΚΕΒΕΖΕ
Είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.75 και έχει καταγωγή από το Μεσολόγγι και τη Μικρά Ασία. Εργάζεται ως εκπαιδεύτρια κομμωτών σε πολυεθνική εταιρεία, ενώ έχει συμμετάσχει και σε διαφημίσεις. Συμμετέχει στα Playmate της χρονιάς 2010 για να ζήσει από κοντά τη μοναδική εμπειρία του διαγωνισμού. Δηλώνει ευαίσθητη αλλά και δυναμική. Είναι Παναθηναϊκός, ενώ χόμπι της είναι το kick boxing και το aqua aerobic.

ΝΑΤΑΣΣΑ ΛΥΜΠΕΡΙΔΟΥ
Είναι 22χρονών έχει ύψος 1.74, κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη και είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Η μεσογειακή ομορφιά της Νατάσας σε κυριεύει από την πρώτη στιγμή που θα την εντοπίσεις στον χώρο. Δηλώνει γυναίκα καριέρας, ενώ το μόντελινγκ αποτελεί μια από τις μεγάλες της αγάπες. Χόμπι της η γυμναστική.

ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΠΠΑ
Είναι 21 ετών, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Αθήνα. Σπουδάζει Πληροφορική και ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Δηλώνει φανατική του χορού, της γυμναστικής και των νυχτερινών εξόδων στις οποίες δύσκολα αντιστέκεται. Αυτοχαρακτηρίζεται ως «μαγκάκι» ενώ αυτή την εποχή δηλώνει ερωτευμένη μόνο με τον εαυτό της.

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Μαρία Σιδηροπούλου: Ομορφος που είναι ο κόσμος (της)

Μια φορά κι έναν καιρό: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη από μητέρα Ελληνίδα και πατέρα με καταγωγή από το Ισραήλ. Ηρθε στην Αθήνα στα 19 της με σκοπό να μπει στα βαθιά νερά της showbiz. Οταν κατέβηκε για πρώτη φορά στα καλλιστεία τη βοήθησε πολύ ο Γιώργος Πρεβελάκης και τον ευχαριστεί γι’ αυτό. Με το μόντελινγκ ασχολήθηκε τυχαία και συνεχίζει να το κάνει ως χόμπι αυτή την περίοδο.

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Ενώ είχε σκεφτεί στην αρχή να δώσει εξετάσεις για τη γυμναστική ακαδημία, αποφάσισε τελικά να σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης από όπου ετοιμάζεται να αποφοιτήσει σε λίγο καιρό. Παράλληλα κάνει μαθήματα για υπολογιστές στην Αθήνα και μιλάει πολύ καλά αγγλικά και εβραϊκά.

Παρθενική εμφάνιση: Στην τρυφερή ηλικία των 8 χρόνων που την πήγε η μητέρα της στα παιδικά καλλιστεία.
Επίσης ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «Ομορφος κόσμος το πρωί».

Φιλοδοξίες: Να συνεχίσει να κάνει ενδιαφέροντα πράγματα και να ασχολείται παράλληλα με την τηλεόραση και τον αθλητισμό.

Στιγμές αδυναμίας: Δηλώνει σκληρός και δυναμικός χαρακτήρας. Μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει με ό,τι έχει καταπιαστεί και δεν μπορεί να πει ότι δεν έχει κάποια ιδιαίτερη στιγμή αδυναμίας.

Κολλημένη με... τον στίβο! Γυμνάζεται καθημερινά με σκοπό να μην έχει κανένα... ψεγάδι. Ξεκίνησε από 5 χρόνων τον αθλητισμό και συνεχίζει να είναι σε πολύ καλή φόρμα. Επίσης ασχολείται πολύ με θέματα μόδας καθώς την ενδιαφέρει να είναι «μοδάτη».

Συχνάζει: Οπου περνάει καλά. Της αρέσει επίσης πολύ να κάθεται σπίτι μαζί με φίλους και να βλέπει ταινίες. Βέβαια όταν αποφασίσει να βγει, προτιμάει να πηγαίνει στα μπουζούκια όπου πολλές φορές κάθεται μέχρι το πρωί!

Ο ιδανικός άντρας: Δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον ιδανικό άντρα. Αν τον είχε γνωρίσει θα είχε ήδη παντρευτεί. Αυτός που θα την κερδίσει, είναι αυτός που θα της τραβήξει το ενδιαφέρον. Δεν είναι απαραίτητο να είναι όμορφος ή γυμνασμένος. Της αρκεί να τη μαγνητίσει με το βλέμμα του.

Ποια είναι: Μία δυναμική και σέξι Θεσσαλονικιά που μέχρι πρόσφατα μας έδειχνε έναν όμορφο κόσμο στην πρωινή εκπομπή του Mega. Ασχολείται περιστασιακά με το μόντελινγκ και έχει πάθος με τη γυμναστική και τον αθλητισμό.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...