Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Αλεξανδράκη:«Μου έχουν κάνει ανήθικη πρόταση»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το χώρο του μόντελιγκ κάνει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, το κορίτσι που έγινε γνωστό από το ριάλιτι μοντέλων, «Νext top model» και το «Miss Europe Face»

Η μελαχρινή Κρητικιά δηλώνει αηδιασμένη από τον χώρο του μόντελινγκ και δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι κάποιοι ζητούν από τα όμορφα κορίτσια να κοιμηθούν μαζί τους έναντι αμοιβής.

«Θεωρώ ότι στην Ελλάδα το θέμα καριέρας μοντέλου πάει στο εκκολαπτόμενες βίζιτες.Αν κάτσεις γύρω σου και δεις πολλές κοπέλες που δηλώνουν μοντέλα οι πιο πολλές έχουν καταλήξει στο σημείο να βγάζουνε λεφτά με τον τρόπο να πουλάνε και το ίδιο τους το κορμί. Σκέφτομαι και ήδη έχω αρχίσει και αφήνω τη δουλειά που επέλεξα ως μοντέλο», λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.


Το μοντέλο, όπως λέει, αλλιώς είχε ονειρευτεί το χώρο της μόδας και αλλιώς τελικά τον βρήκε. Έχει δει γνωστές και φίλες της να υποκύπτουν σε τέτοιου είδους προτάσεις και η ίδια αηδιασμένη, όπως δηλώνει, προτιμά να κάνει οικογένεια ή να συνεργαστεί με τον μπαμπά της.

Η πρώτη φορά που δέχθηκε ανήθικη πρόταση ήταν στη εφηβεία της, όταν ξεκίνησε το μόντελινγκ.

«Δυο φορές είχε τύχει να βρεθώ αντιμέτωπη με κάποιους ανθρώπους.Ήμουνα 16-17 χρονών και αν είναι δυνατόν σε ένα κορίτσι που είναι παιδί ακόμα, να του ζητάνε να κάνει τόσο άσχημα τόσο βρώμικα πράγματα».

Το 20χρονο κορίτσι μάλιστα αναφέρεται και στη απάντηση μιας σοβαρής κυρίας με την οποία είχε κανονίσει να κάνει μια δουλειά, όταν το μοντέλο, αρνήθηκε να βγει για φαγητό με τον ιδιοκτήτη εταιρείας.

«Της είπα ότι δε βγαίνω και μου στέλνει μήνυμα και το έχω αυτό μήνυμα στο κινητό μου.Λυπάμαι, μου λέει, κυρία Αλεξάνδρακη, αλλά αυτές οι δουλειές έτσι είναι».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, όπως λέει, είναι αποφασισμένη να είναι πολύ επιλεκτική στις δουλειές της, ενώ δηλώνει έτοιμη να εγκαταλείψει τον χώρο της μόδας.

Δείτε το βίντεο με της δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Οι αδελφές Πρέλεβιτς ανεβάζουν τον υδράργυρο!

Το καλοκαιράκι μπήκε για τα καλά και η φετινή Σταρ Ελλάς, Άννα Πρέλεβιτς αποφάσισε να εξορμήσει στις παραλίες της Αττικής μαζί με την αδελφή της Τέα.

Πήγαν λοιπόν στην Ακτή Βουλιαγμένης και αναστάτωσαν ολόκληρο τον ανδρικό πληθυσμό με τη σέξι εμφάνισή τους.

Φορώντας τα μπικινάκια τους, που αναδείκνυαν τις καλλίγραμμες σιλουέτες τους, οι δύο αδελφές έκαναν την ηλιοθεραπεία τους και απόλαυσαν τα δροσερά νερά  της Βουλιαγμένης.

Φυσικά δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην παραλία, οι οποίοι αμέσως μόλις κατάλαβαν ότι μπροστά τους είχαν τη Σταρ Ελλάς, κάρφωσαν τα βλέμματά τους πάνω της.

Η Άννα πάντως και η Τέα δεν φάνηκαν να ενοχλούνται και συνέχισαν να απολαμβάνουν τις χαλαρές στιγμές τους.

Δείτε το βίντεο…

Πηγή: HELLO

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Βαλεντίνα Μαγαλιού: Η οικονομολόγος Μις Τουρισμός


Η ξανθιά Βαλεντίνα είναι ένα από τα κορίτσια που ονειρεύονται μια καλή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ. Αυτό είναι το παιδικό της όνειρο, γι’ αυτό και από αρκετά μικρή ενδιαφέρθηκε να μπει σε πρωινή εκπομπή και συγκεκριμένα στη στήλη της μόδας.

Μια φορά κι έναν καιρό: Γεννήθηκε στο Μαρούσι και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό. Από μικρή είχε μόνο έναν στόχο: να γίνει καλλονή της πασαρέλας και, μέχρι στιγμής, τα έχει καταφέρει.

Πτυχία: Σπουδάζει οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Από ξένες γλώσσες, ξέρει άπταιστα την αγγλική.

Παρθενική εμφάνιση: Τη βλέπαμε τα τελευταία χρόνια ως μοντέλο στα τηλεοπτικά πλατό πρωινών εκπομπών, ενώ έγινε ευρέως γνωστή από τα φετινά καλλιστεία του ANT1, όπου πήρε τον τίτλο της Miss Τουρισμός.

Φιλοδοξίες: Nα πάρει το πτυχίο της στα οικονομικά και να μπορέσει να διαπρέψει στον χώρο του μόντελινγκ.

Στιγμή αδυναμίας: Το μεγάλο της άγχος. Η Βαλεντίνα αγχώνεται πολύ για το μέλλον της, κάτι που την εμποδίζει να απολαμβάνει το παρόν.

Κολλημένη με... τον αθλητισμό και τον χορό.

Συχνάζει: Βρίσκεται οπουδήποτε έχει θέα τη θάλασσα.

Ο ιδανικός άντρας: Αυτός που θα είναι ανεξάρτητος, δυναμικός και θα τη σέβεται.
Enhanced by Zemanta
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...