Δευτέρα 19 Απριλίου 2010


Πάολα Μπούλοβα: Η Miss Body που πάει για Miss Internet Face

Ηρθε για να μείνει στη χώρα μας. Η Τσέχα Πάολα Μπούλοβα έχει εκλεγεί -όχι άδικα- Μις Body στον τελευταίο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Miss Europe Face και τώρα παίρνει μέρος στον διαγωνισμό «Mis Internet Face», ζητώντας απ’ όλους την ψήφο μας. Η αδελφή της βρίσκεται στην Πράγα και η sexy Πάολα περιμένει πώς και πώς το καλοκαίρι που θα έρθει στην Ελλάδα για να πάνε μαζί στην αγαπημένη τους Σαντορίνη.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: 22 Μαΐων, η Πάολα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πράγα σε μια δύσκολη εποχή. Αναζητώντας την ελευθερία, πήγε στο Λονδίνο για σπουδές. Αυτή την περίοδο μένει στην Αθήνα και ασχολείται με το μόντελινγκ, αλλά παράλληλα κάνει και baby sitting, καθώς λατρεύει τα παιδιά.
ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Μιλάει γαλλικά, αγγλικά και φυσικά τσέχικα. Αυτό το διάστημα κάνει εντατικά μαθήματα ελληνικών για να τα τελειοποιήσει. Εχει πάρει πτυχίο στη Γαλλική Φιλολογία αλλά και στη Φωτογραφία από το Πανεπιστήμιο της Πράγας.
ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Πριν από δύο χρόνια στην επίδειξη μόδας της καινούργιας σχεδιάστριας Φρίντας Καραδήμα, στο Λονδίνο.
ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: «Να κάνω στη ζωή μου την ελπίδα, πράξη!» όπως μας λέει χαρακτηριστικά.
ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Τα γλυκά - ιδιαίτερα το προφιτερόλ. Τρελαίνεται γιατί συνδυάζει κρέμα με σοκολάτα και υπέροχη κρούστα.
ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... τα παιδιά. «Τα λατρεύω και με λατρεύουν!», τονίζει.
ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Οταν είναι σε latin διάθεση, στο «Cubanita» για dancing μέχρι το χάραμα στην παραλιακή και για φαγητό στο «Τσουγκρί».
Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: «Αυτός που καταλαβαίνει και δίνει απλόχερα χωρίς να του ζητάς», μας λέει. Οπως καταλάβατε, σιχαίνεται (ορθώς) τους τσιγκούνηδες. 



Την Πάολα μπορείτε να την ψηφίσετε στη διεύθυνση:http://www.misseuropeface.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...