Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Κατερίνα Μανάβη: Τάραξε τα νερά της showbiz

Εχει κάνει φωτογραφήσεις για πολλά περιοδικά μόδας και εμφανίσεις σε διάφορα fashion shows. Λατρεύει τη μουσική, με την οποία έχει επίσης ασχοληθεί. Μελλοντικά φιλοδοξεί να ταράξει τα νερά της showbiz με μία δική της επιχείρηση.
Μια φορά κι έναν καιρό: Γεννήθηκε μια ωραία κοπέλα που αποφάσισε να ασχοληθεί με τον θαυμαστό κόσμο του μόντελινγκ. Η απόφασή της φαίνεται ότι την οδήγησε να κάνει μια πολύ καλή αρχή στον χώρο της showbiz.
Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Εχει κάνει σπουδές στη μουσική και είναι αισθητικός. Από γλώσσες, μιλάει πολύ καλά αγγλικά.
Παρθενική εμφάνιση: Μία φωτογράφηση που είχε κάνει για γνωστή εταιρεία υποδημάτων. Θυμάται όταν πρωτοαντίκρισε τον εαυτό της σε αφίσες στους δρόμους ότι της φαινόταν πολύ περίεργο.
Φιλοδοξίες: Εχει σκοπό να κάνει δική της επιχείρηση στον χώρο της ομορφιάς. Αλλά μέχρι τότε θα ασχολείται με το μόντελινγκ, γιατί της αρέσει πολύ η δουλειά της.

Στιγμή αδυναμίας: Τα ανίψια της! Γενικότερα πάντως δεν είναι εύκολος τύπος. Δεν ανοίγεται στους γύρω της. Πιστεύει όμως ότι τα ανίψια της μπορούν να την κάνουν πραγματικά ό,τι θέλουν!
Κολλημένη με... τη Θεσσαλονίκη. Είναι η αγαπημένη της πόλη, όπου τρελαίνεται να βγαίνει έξω.
Συχνάζει: Στο κέντρο για καφέ. Δεν έχει συγκεκριμένο στέκι. Ανάλογα με την παρέα, πάει παντού. Από κέντρο μέχρι βόρεια προάστια και φυσικά, τώρα που καλοκαιριάζει, στην παραλιακή.
Ο ιδανικός άντρας: Πρέπει να είναι οπωσδήποτε δυναμικός. Αν μιλάμε για μελαχρινό και με χιούμορ, ακόμα καλύτερα!


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...