Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Συμβουλές για υγιή και λαμπερά μαλλιά

Jean-Paul GaultierImage via Wikipedia
Jean Paul Gautier
Ο Τζαμάλ Χαμαντί έχει γεννηθεί στο Παρίσι. Σπούδασε στην ιδιωτική σχολή ενός από τα καλύτερα κομμωτήρια του Μπέβερλι Χιλς και συνέχισε την εκπαίδευση του στο Παρίσι, κοντά στην «γκουρού των μαλλιών Οντίλ Γκίλμπερτ.

Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας, όπως οι Chanel, Christian Dior, Jean Paul Gautier και John Galliano, αναλαμβάνοντας το styling για τις κολεξιόν τους σε Νέα Υόρκη και Παρίσι. Ο ίδιος εργάζεται στο Λος Άντζελες και είναι δημιουργός της δικής του σειράς οργανικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών, τα Hammadi Beauty.

Διαβάστε τις  συμβουλές του για είναι τα μαλλιά σας λαμπερά και υγιή:

1. Βασική προϋπόθεση της λάμψης είναι μια πολύ καλή κουπ. Περιποιήσου ιδιαίτερα τις άκρες.
2. Η καθαριότητα του τριχωτού της κεφαλής εξασφαλίζει υγιή, λαμπερά μαλλιά. Στέγνωσέ τα απαλά μετά το λούσιμο. Όσο πιο «άγρια» τους φέρεσαι τόσο περισσότερους πόρους θα καταστρέψεις.
3. Η Βιταμίνη Ε είναι ζωτικής σημασίας για στιλπνές, λαμπερές μπούκλες, θα τη βρεις σε φρούτα, όπως το αβοκάντο ή τα μούρα, και σε ξηρούς καρπούς.
4. Μετά το λούσιμο, ξέβγαλε τα μαλλιά με κρύο νερό για να σφραγίσεις τους πόρους και να «κλειδώσεις» μέσα την υγρασία και τη λάμψη.
5. Προστάτεψε την τρίχα από το σπάσιμο, επιλέγοντας μια απαλή, τρίχινη βούρτσα αντί για χτένα.
6. Μην παραμελείς την πρόληψη σιδήρου, καθώς ο σίδηρος δίνει στα μαλλιά εκπληκτική λάμψη. Γι’ αυτό και συμβουλεύω πάντα τις πελάτισσες μου να τρώνε πολλά λαχανικά και καλές πρωτεΐνες.
toblogtonkirion.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...