Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Η κόρη του Πρέλιεβιτς πάει για Σταρ Ελλάς


Η κόρη του κορυφαίου μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλιεβιτς «κατεβαίνει» στην αρένα της ομορφιάς και πάει για... τρίποντο! H 20χρονη μελαχρινή καλλονή Αννα Πρέλιεβιτς είναι υποψήφια στον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1 για την ανάδειξη των φετινών Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ.

Η Αννα έχει πάρει πτυχίο στο Λονδίνο, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Χαμηλών τόνων, ιδιαίτερα ευγενική και με χιούμορ, ενδιαφέρεται για καριέρα στη showbiz, στο μόντελινγκ και βέβαια τα media! Μιλάει άπταιστα τέσσερις γλώσσες (σερβικά, αγγλικά, ελληνικά και ιταλικά), θαυμάζει τον πατέρα της και τον συμβουλεύεται για τα πάντα. Ο Μπάνε Πρέλιεβιτς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το '86 στον Ερυθρό Αστέρα, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Το 1988 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ στον οποίο αγωνίστηκε τα επόμενα οκτώ χρόνια, έχοντας στο μεταξύ αποκτήσει και την ελληνική υπηκοότητα. Με τον ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης το 1991, το Κύπελλο Κόρατς το 1994, το Πρωτάθλημα Ελλάδας το 1992 καθώς και το Κύπελλο Ελλάδας το 1995.

Και μπορεί οι κόρες του να μην έχουν καμία σχέση με το μπάσκετ, ωστόσο και εκείνες είχαν αδυναμία στον αθλητισμό. Παλαιότερα, επί επτά συναπτά έτη η όμορφη Αννα είχε ασχοληθεί με το καλλιτεχνικό πατινάζ. Εξ ου και το καλλίγραμμο κορμί της. Οπως εξάλλου και η αδελφή της. Ο λόγος για τη 18χρονη Τέα που σπουδάζει στο Λονδίνο χρηματοοικονομικά. Αν και εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, οι δύο αδελφές είναι πολύ αγαπημένες μεταξύ τους και διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις. Ο πατέρας των κοριτσιών πάντα στηρίζει τις επιλογές τους και στέκεται στο πλευρό τους. Οταν η Αννα του είπε ότι θέλει να τεστάρει τις δυνάμεις της στα καλλιστεία, δεν της είπε «όχι». Ηξερε ότι η κόρη του το ήθελε πολύ και έτσι την υποστήριξε. Ο ίδιος έχει κερδίσει πέντε τίτλους και τώρα, το καμάρι του πάει για το grand prix στην ομορφιά!

ΣAΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...