Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010

Αλεξανδράκη:«Μου έχουν κάνει ανήθικη πρόταση»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το χώρο του μόντελιγκ κάνει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, το κορίτσι που έγινε γνωστό από το ριάλιτι μοντέλων, «Νext top model» και το «Miss Europe Face»

Η μελαχρινή Κρητικιά δηλώνει αηδιασμένη από τον χώρο του μόντελινγκ και δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι κάποιοι ζητούν από τα όμορφα κορίτσια να κοιμηθούν μαζί τους έναντι αμοιβής.

«Θεωρώ ότι στην Ελλάδα το θέμα καριέρας μοντέλου πάει στο εκκολαπτόμενες βίζιτες.Αν κάτσεις γύρω σου και δεις πολλές κοπέλες που δηλώνουν μοντέλα οι πιο πολλές έχουν καταλήξει στο σημείο να βγάζουνε λεφτά με τον τρόπο να πουλάνε και το ίδιο τους το κορμί. Σκέφτομαι και ήδη έχω αρχίσει και αφήνω τη δουλειά που επέλεξα ως μοντέλο», λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.


Το μοντέλο, όπως λέει, αλλιώς είχε ονειρευτεί το χώρο της μόδας και αλλιώς τελικά τον βρήκε. Έχει δει γνωστές και φίλες της να υποκύπτουν σε τέτοιου είδους προτάσεις και η ίδια αηδιασμένη, όπως δηλώνει, προτιμά να κάνει οικογένεια ή να συνεργαστεί με τον μπαμπά της.

Η πρώτη φορά που δέχθηκε ανήθικη πρόταση ήταν στη εφηβεία της, όταν ξεκίνησε το μόντελινγκ.

«Δυο φορές είχε τύχει να βρεθώ αντιμέτωπη με κάποιους ανθρώπους.Ήμουνα 16-17 χρονών και αν είναι δυνατόν σε ένα κορίτσι που είναι παιδί ακόμα, να του ζητάνε να κάνει τόσο άσχημα τόσο βρώμικα πράγματα».

Το 20χρονο κορίτσι μάλιστα αναφέρεται και στη απάντηση μιας σοβαρής κυρίας με την οποία είχε κανονίσει να κάνει μια δουλειά, όταν το μοντέλο, αρνήθηκε να βγει για φαγητό με τον ιδιοκτήτη εταιρείας.

«Της είπα ότι δε βγαίνω και μου στέλνει μήνυμα και το έχω αυτό μήνυμα στο κινητό μου.Λυπάμαι, μου λέει, κυρία Αλεξάνδρακη, αλλά αυτές οι δουλειές έτσι είναι».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, όπως λέει, είναι αποφασισμένη να είναι πολύ επιλεκτική στις δουλειές της, ενώ δηλώνει έτοιμη να εγκαταλείψει τον χώρο της μόδας.

Δείτε το βίντεο με της δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...