Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2010

Ετοιμάζεται για τα «Μις Υφήλιος» η Σταρ Ελλάς

Με πρόβα για τα παπούτσια ξεκίνησε η Άννα Πρέλεβιτς την αντίστροφη μέτρηση για τα καλλιστεία «Μις Υφήλιος»! Η κάμερα του Star συνάντησε την Σταρ Ελλλάς επί τω έργω και εκείνη μίλησε για τις προετοιμασίες και τις ελπίδες της για τον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς.

«Ναι, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση», δήλωσε η Άννα που εξέφρασε την αισιοδοξία της και δεν έκρυψε το άγχος της.

Όπως είπε, ελπίζει στον διεθνή διαγωνισμό να μην έχει τριβές με τα υπόλοιπα κορίτσια, όπως συνέβη στα ελληνικά καλλιστεία όπου αρκετές συνυποψήφιές της εξέφρασαν παράπονα για το ότι είναι κόρη επώνυμου μπασκετμπολίστα.

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της, η 20χρονη πέρασε μερικές μέρες με τον αγαπημένο της Δημήτρη Χαριτόπουλο. «Είναι στεναχωρημένος που φεύγω αλλά τι να κάνει; Θα μου λείψει», δήλωσε.

Όπως μας αποκάλυψε, για γούρι θα πάρει μαζί της ένα βραχιόλι που της έχει χαρίσει ο καλός της!

Η Σταρ Ελλάς θα αναχωρήσει για τα 59α «Μις Υφήλιος», που θα γίνουν στο Λας Βέγκας, το πρωί της Κυριακής, έχοντας τις ευχές των δικών της αλλά και όσων ελπίζουν να δει η χώρα μας μια καλή θέση στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς έπειτα από χρόνια.

Για δύο εβδομάδες, η Ελληνίδα καλλονή θα γνωριστεί με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες και θα αρχίσουν τις εντατικές πρόβες, μέχρι την μεγάλη βραδιά της 23ης Αυγούστου οπότε και η περσινή νικήτρια, Stefania Fernandez, θα στέψει την διάδοχό της!


Δείτε τις δηλώσεις της Σταρ Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...