Δευτέρα 26 Απριλίου 2010


To Miss Internet Face, o μεγάλος διαδικτυακός διαγωνισμός ομορφιάς θα γίνει την Τετάρτη 12 Μαίου στις 8 μ.μ. στην Αθήνα, όπου η αρχαία ιστορία συναντά τη ζωντάνια μιας από τις πιο συναρπαστικές πόλεις της Ευρώπη.

Η  θρυλική ελληνική φιλοξενία συμπληρώνει τη φήμη του  Meliá Αθήνας  του ξενοδοχείου που επιλέχτηκε για να γίνει o διαγωνισμός με την συμμετοχή υποψηφίων  απ΄ όλη την Ελλάδα, ανεξάρτητα από καταγωγή.

Τις υποψήφιες γνωρίζει και ψηφίζει το κοινό στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.misseuropeface.blogspot.com   που θα αποτελέσει και το 50% της βαθμολογίας τους, μια και το άλλο 50% θα το αποφασίσει η επιτροπή.

Ήδη έχουν ψηφίσει στον διαγωνισμό άτομα από 47 χώρες και  187 πόλεις εκατοντάδες άτομα από την Ελλάδα, από την Πολωνία,  από τις ΗΠΑ, από την Μεγ. Βρετανία,  από την Κύπρο, από την Γερμανία, την..  Ινδονησία, την Γαλλία, το Βέλγιο, την Ρωσία, το... Ιράν,  και άλλες σε ΟΛΟ τον κόσμο.

Εννέα υποψήφιες διεκδικούν  ένα κορυφαίο τίτλο. Στον διαγωνισμό Miss Internet  Face που έγινε πριν λίγες μέρες στο FLOCAFE  στο Ίλιον, επιλέχτηκαν οι 9 υποψήφιες. Το internet γίνεται , πλέον, ο «καθρέπτης» της ομορφιάς   τους και μέσα από μια μεγάλη ψηφοφορία που κράτησε 3 μήνες , θα επιλεγούν οι τρεις πρώτες και θα εκπροσωπήσπουν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Στον τελευταίο όροφο, όπου θα γίνει ο διαγωνισμός υπάρχει η  εξωτερική πισίνα, pool bar και εστιατόριο με εκπληκτική θέα της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού.

Το Meliá Αthens βρίσκεται στην γωνία των οδών Χαλκοκονδύλη   και Πατησίων και το Τηλ: είναι (0030) 210 3320100 - Fax: (0030) 210 3320200,  
melia.athens@Solmelia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...