Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Οι "αμαρτωλές" φωτογραφίες την απέκλεισαν!



«Εχω μετανιώσει πάρα πολύ γι’ αυτές τις φωτογραφίες. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω...» Η 18χρονη Κατερίνα Γκίκα, μία ανάσα πριν από τα προχθεσινά καλλιστεία του ΑΝΤ1 αποκλείστηκε. Ο λόγος; Ιδιαίτερα εκρηκτικές φωτογραφίες της διέρρευσαν στο Ιnternet και έτσι βρέθηκε εκτός διαγωνισμού. Τώρα, δύο 24ωρα μετά τη στέψη, ανοίγει την καρδιά της στην «Espresso» και αποκαλύπτει ότι μόνη της γκρέμισε το όνειρό της... «Ηταν όνειρο ζωής τα καλλιστεία. Δεν περίμενα ότι θα είχα τέτοια κατάληξη» δηλώνει το 18 Μαΐων μοντέλο που σπουδάζει κομμωτική, χορεύει, παίζει μπιλιάρδο και κάνει ρυθμική γυμναστική.

Αν και είχε καταφέρει να περάσει στον τελικό του 21ου διαγωνισμού ομορφιάς του ΑΝΤ1, λίγες μέρες πριν της ανακοίνωσαν πως την έκοψαν λόγω προκλητικών φωτογραφιών της που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω Διαδικτύου. «Οι συγκεκριμένες λήψεις για τους υπευθύνους ήταν άσεμνες. Κάποιοι άλλοι όμως τις θεωρούν απλώς σέξι. Δεν έχω πρόβλημα με τον AΝΤ1, σέβομαι την απόφασή τους. Με πήρε πριν από λίγες μέρες η διευθύντρια της παραγωγής και μου είπε: “Σε διαγράψαμε λόγω των φωτογραφιών”».

Μόλις το άκουσε η γλυκιά Κατερίνα έβαλε τα κλάματα. «Ημουν χάλια, έκλαιγα, δεν μπορούσα να το “μαζέψω” με τίποτα. Πού να το φανταστώ... Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, δεν θα έδειχνα εμπιστοσύνη, δεν θα πόζαρα καν». Η ίδια εξηγεί πώς διέρρευσαν τα επίμαχα «κλικ»: «Είναι από επίδειξη εσωρούχων που είχα κάνει πριν από τρεις μήνες. Στην επίδειξη φορούσα μαγιό από μέσα, όταν όμως μπήκα στα παρασκήνια για να αλλάξω ήρθε ένας φωτογράφος. Εκείνη τη στιγμή είχα βγάλει το μαγιό και μου είπε να τραβήξουμε μερικές φωτογραφίες για να το αρχείο του. Του είπα: “Μόνο να μην τις δω σε κανένα site!” και μου απάντησε ότι τις ήθελε για εκείνον. Εκανα το λάθος και του έδειξα εμπιστοσύνη. Εκείνος τις ανάρτησε στο Ιnternet. Σοκαρίστηκα, δεν το πίστευα!»

Ο μάνατζερ της Κατερίνας Γιώργος Κουτούλιας δηλώνει: «Σεβόμαστε την απόφαση του ΑΝΤ1, ο λαός λέει “κάθε εμπόδιο για καλό”. Με πήρε τηλέφωνο η κυρία Κατερίνα Γκαγκάκη και μου είπε: “Γιώργο, στείλαμε τις επίμαχες φωτογραφίες στους Αμερικανούς διοργανωτές για τον διαγωνισμό “Μις Υφήλιος” και μας απάντησαν ότι αν η Κατερίνα βγει Σταρ Ελλάς δεν θα μπορεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον τελικό για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό”». Ετσι, μαζί με την ανάρτηση των καυτών «κλικ» ήρθε και η... λυπητερή για την Κατερίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...