Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Μαρίνα Παππά: Eνα "μαγκάκι" με μανία στα... PC!

Ενα «μαγκάκι», που ασχολείται με τους υπολογιστές και το μόντελινγκ με την ίδια μανία. Κλαμπάρει, προσπαθεί να διασκεδάζει τη ζωή της όσο την παίρνει και δηλώνει φανατική του χορού. Ψηλή, μελαχρινή, με sexy καμπύλες, έχει όλα τα φόντα να πετύχει και στον απαιτητικό χώρο του μόντελινγκ.

Μια φορά και έναν καιρό: 21 Μαΐων, η καυτή μελαχρινή μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Την έχουμε δει ήδη στις πασαρέλες, ενώ κάποιοι τη χαρακτηρίζουν νέα Μπέτυ Κουράκου. Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις.

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Σπουδάζει Πληροφορική και παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ.

Παρθενική εμφάνιση: Στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της φετινής Playmate, όπου μπορεί να μην πήρε κάποιον τίτλο, έκανε όμως χαριτωμένες γκριμάτσες που κέρδισαν τα αρσενικά!

Κολλημένη με... το κλάμπινγκ, τις funky εξόδους και τους δικούς της ανθρώπους.

Φιλοδοξίες: Να ολοκληρώσει τις σπουδές της και να κάνει καριέρα στον χώρο του θεάματος.

Στιγμή αδυναμίας: Η Θεσσαλονίκη! Εκεί είναι πιο... ευάλωτη, γιατί όλα της φαίνονται πιο όμορφα. Αν και μένει πλέον στην Αθήνα, τη Νύμφη του Θερμαϊκού δεν την αλλάζει με τίποτα.

Συχνάζει: Στα μοδάτα κλαμπ της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας.

Ιδανικός άντρας: Πρέπει να είναι «μαγκάκι», όπως και εκείνη. Δυναμικός. Να είναι επίσης προσγειωμένος και να ξέρει τι θέλει. Εννοείται, προτιμά τους αυτοδημιούργητους!

1 σχόλιο:

  1. megalwse sti thessaloniki....tis alvanias.....osa xronia tin kserw itan sto neo irakleio attikis. kamia sxesi me thessaloniki, i tzoulia, opws tin kseroun oi summathites tis.....! akou thessaloniki....ektos k an anikei stin alvania k den to kserw! allaksan ta sunora?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...