Σάββατο 26 Ιουνίου 2010


Όλες οι κολεξιόν για την άνοιξη – καλοκαίρι έπαιξαν με δύο βασικά θέματα. Το militarism και την τρέλα! Όπως είναι λογικό, το denim δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει αυτές τις τάσεις, είτε επρόκειτο για σκισμένο, skinny και σε χρώματα όπως λερωμένο χακί, γκρι, μπλε ή μαύρο.
Τα βαμμένα jean είναι ακόμη στη μόδα, με το όλο “do it yourself” look, να παραπέμπει μεν στη δεκαετία του 90, αλλά και να προτείνεται από όλους τους σχεδιαστές. Το κλειδί στην όλη ιστορία, είναι να δείχνει το jean σας σαν να ήταν φορεμένο για αρκετά χρόνια, φθαρμένο, με τριμμένα μπατζάκια, μικρά σκισίματα, κλπ.

Ένα ακόμη δημοφιλές look είναι αυτό των boyfriend jeans, με σχεδιαστές όπως Ralph Lauren, Jean Paul Gaultier και Versace να τα προτείνουν ανεπιφύλακτα. Πρόκειται για παντελόνια που είναι φαρδιά στους μηρούς και στενά στον αστράγαλο και δίνουν έναν χαλαρό τόνο στην εμφάνισή σας.
Μια ακόμη δυνατή τάση στο denim είναι και το skinny μαύρο τζην, όπως αυτά που προτείνουν τα Banana Republic, ενώ σε ό,τι αφορά τα σορτς, τα πολύ κοντά σε χρώματα μαύρο και κόκκινο, κυριάρχησαν στις πασαρέλες. Δοκιμάστε αυτό που σας αρέσει και φυσικά αυτό που βρίσκετε ότι ταιριάζει στον σωματότυπό σας!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...