Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Η Σταρ Ελλάς νίκησε... με τρίποντο ομορφιάς

Το τελευταίο τηλεοπτικό πανηγύρι για τη σεζόν, ο 21ος διαγωνισμός ομορφιάς «Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς, Μις Γιανγκ» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ανέδειξε νικήτρια την Αννα Πρέλεβιτς, κόρη του μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλεβιτς που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ‘90 στη χώρα μας. 

Τη χλιαρή τελετή των φετινών καλλιστείων, που για πρώτη φορά μεταδόθηκαν μέσα από στούντιο, ακολούθησαν οι συνήθεις αντιδράσεις των υποψηφίων. Μόνο που φέτος ήταν εντονότερες, αφού εδώ και καιρό υπήρχαν φήμες για «στήσιμο» υπέρ της πανέμορφης 20χρονης που κατάφερε τελικά να βάλει... τρίποντο. Δυστυχώς δεν έλειψαν και οι δηλώσεις περί «ελληνικότητας» και καταγωγής των υποψηφίων που είχαν ξενικό όνομα. «Ολες οι κοπέλες έχουν ελληνικό διαβατήριο. Είναι κανονισμός για τη συμμετοχή τους στα καλλιστεία», δήλωσε η διευθύντρια γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του σταθμού Κατερίνα Γκαγκάκη μετά το τέλος της βραδιάς.
Την επομένη, η «Σταρ Ελλάς» Αννα Πρέλεβιτς, η Μις Ελλάς Μαντώ Γαστεράτου, αλλά και η Μις Γιανγκ Μελίνα Σιρύη έκαναν, ως είθισται, τον γύρο των καναλιών για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.
Για άλλη μια φορά ο σταθμός βρήκε την ευκαιρία να διαφημίσει τα προϊόντα του, αφού την κριτική επιτροπή αποτελούσαν εκπρόσωποι από εκπομπές και σήριαλ του σταθμού: Αλλο ένα πέρασμα από την τηλεόραση του ΑΝΤ-1 έκανε ο Ελληνοαυστραλός ηθοποιός Νικ Γιαννόπουλος που μίλησε ξανά για το «Kings of Myconos» στο οποίο παίζει και η Ζέτα Μακρυπούλια, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Κάρμα» Ισαβέλλα Κογιεβίνα, ο φωτογράφος και κριτής του «Next top model» Χάρης Χριστόπουλος, η νικήτρια του «Next top model» Σεράινα, ένα από τα «αστέρια» του «Dancing with the stars», o ηθοποιός Δημήτρης Βλάχος, μαζί με τη χορεύτρια και ντάμα του στο σόου Μαρία Αντιμισάρη, και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρίας Mac, Γιάννης Μιχαηλίδης. Φυσικά το τραγουδιστικό μέρος ανέλαβαν τα «αστεράκια» του «X Factor» Σταύρος Μιχαλακάκος και «48 ώρες».
Καλό θα ήταν, βέβαια, οι υπεύθυνοι του σταθμού να κάνουν ταχύρρυθμα στους νικητές των τάλεντ σόου τους, ώστε εκείνοι να αναγνωρίζουν τους όμοιούς τους και όχι να την «παθαίνουν» όπως ο Σταύρος, νικητής του X Factor που δεν αναγνώρισε την Αθηνά. Ποια Αθηνά θα πείτε κι εσείς. «Την κούκλα απ’ το Next top Model», βρε!» όπως τον ενημέρωσε στον αέρα η Βίκυ Καγιά. Η Αθηνά Μουρκούση από τα παρασκήνια και βαμμένη σαν την Ντάνα Ιντερνάσιοναλ μας υπενθύμιζε ανά πέντε λεπτά τις μάρκες των ρούχων και των καλλυντικών των φετινών καλλιστείων που έμοιαζαν περισσότερο με το «μεγάλο παζάρι».
Τους φετινούς τίτλου κατέκτησαν οι Αννα Πρέλεβιτς (Σταρ Ελλάς 2010 ), Μαντώ Γαστεράτου (Μις Ελλάς 2010), Μελίνα Συρίη (Μις Γιανγκ 2010) Βαλεντίνα Μαγαλιού (Μις Τουρισμός 2010 ), Μαρία Τσαγκαράκη Β’ Σταρ Ελλάς 2010), Ελεονώρα Μπρετζ (Β’ Μις Ελλάς 2010) και Αναστασία Σιδηροπούλου (Β’ Μις Γιανγκ 2010).
  • «Βόλτα»Τον απόηχο των φετινών καλλιστείων δεν έσβησε δυστυχώς ο θόρυβος της βουβουζέλας κι έτσι σχόλια και δηλώσεις για την «ελληνικότητα» των κοριτσιών με ξενικά ονόματα έκαναν «βόλτα» στα κανάλια.

1 σχόλιο:

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...