Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Γκρίνιες και καρφώματα στα Καλλιστεία

Λίγες ώρες απομένουν από τα Καλλιστεία για την ανάδειξη για τη νέα Σταρ Ελλάς και στο παρασκήνιο, σπάνε καρδιές, αφού οι διαγωνιζόμενες ζουν με την αγωνία για το  πως θα εμφανιστούν.

Οι βασικοί τίτλοι είναι τρεις και οι διαγωνιζόμενες 23, πράγμα που σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος και σκληρός.

Οι υποψήφιες Σταρ Ελλάς και Μις Ελλάς ακονίζουν τα νύχια τους, στερεώνουν καλά τα τακούνια τους και η κάθε μία ετοιμάζεται να παραλάβει σε λίγες ώρες το στέμμα από την περσινή Σταρ Ελλάς, Βιβιάνα Καμπανίλε. Οι γκρίνιες βέβαια δεν λείπουν και στα παρασκήνια γίνεται χαμός από τις …αγκωνιές.

Η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά πάντως έχει ξεχωρίσει ήδη τέσσερα κορίτσια, τα οποία ανεξαρτήτως τίτλου θα κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ, όπως λέει.

Μία παρουσία ωστόσο εξακολουθεί να ανάβει φωτιές, αυτή της Άννας Πρέλεβιτς, κόρης του παλιού μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλεβιτς. Κι αυτό γιατί πολλές από τις διαγωνιζόμενες επιμένουν ότι θα μετρήσει υπέρ της το ήδη γνωστό όνομά της.

Μεγάλη μουρμούρα υπάρχει όμως και για τα ρούχα που θα φορέσουν τα κορίτσια, παρά το γεγονός ότι για κάθε υποψήφια υπάρχει και διαφορετικό σχεδιαστής.

Μεγαλεία και ανέσεις, ωστόσο όσο πλησιάζει η ώρα τα κορίτσια με το ζόρι λένε «γεια» μεταξύ τους και κοιτάζονται όλο και πιο πολύ με μισό μάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...